5 de febrer del 2014

Encetem una nova aventura.

He escrit i començat milers de blogs i també n'he oblidat altres mil. Però aquesta vegada, volia fer-ho diferent. Per començar, compartir el plaer d'escriure amb algú. Una amiga, una companya, Donka. I com escriure no ens era suficient, vàrem decidir incrementar-ne el plaer (igual som un tant hedonistes) xarrupejant sobre viatges, l'altra gran passió que compartim amb la gran majoria dels habitants d'aquest petit món.

Començant així la nova aventura, pensàrem que aquesta era una cosa que havíem de compartir amb tots aquells que ens donaren l'oportunitat d'ocupar 5 minuts de la seua vida. Per això, aquest no serà un lloc sols per a nosaltres dos, volem que hi participe tot aquell que tinga la necessitat de compartir les seues experiències amb nosaltres. Poden ser viatges, no sols d'aquestos d'un cap de setmana, de vacances o qualsevol escapada; no, també tenim espai per contar aventures culturals, gastronòmiques, d'aquestes que t'augmenten els coneixements. Nits de sopars temàtics, dies de visita al poble dels iaios, cafés amenitzats per grups de música o lectures de versos, etc.

Deixant les coses clares, tot allò que ens trau de la rutina, d'on altra gent puga traure idees o, simplement, gaudir de les experiències d'altres.

Animeu-vos a compartir, us esperem impacients a donesdeviatge@gmail.com !


Donka & Beatriu 

donesdeviatge@gmail.com

Visiteu el nostre twitter




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada