18 de febrer del 2014

Començar l'estiu amb bon peu a Malta


De nou, Vicent perd una estona per escriure. Ací teniu les seues vacances i les dels seus companys a Malta. Gaudiu! 



Finiquitats tots els exàmens del batxillerat, amb el títol baix el braç. Corria el 2011, érem una dotzena, o més, de xics i xiques, d'uns 18 anys. El nostre destí: Malta i la seua festa, en concret St.Julians, a primera línia de platja i festa.

El viatge començava bé, teníem un bon hotelet, encara que vàrem fer poques hores allí dins. El primer que vam fer en arribar va ser veure la platja, de pedres petites i un poc molestes però, per a mi, millor que les de sorra de per ací. També vam veure que teníem davant nostre tots els pubs i la zona de copes, tot un luxe, menys per aquells que preferiren descansar.

La primera nit fou una de les millors, vàrem descobrir tot allò (una festa bestial) i, a més, l'alcohol estava més barat que a casa nostra, per tant la borratxera va ser bonica. Això de que tot fóra més econòmic va ser una alegria per a molts, la veritat.

Us podria explicar detalladament tot el que férem aquells dies, però millor si us deixe un resum:
Provàrem les cachimbes de per allí, uns altres entraren als prostíbuls, vàrem passar un dia visitant Comino i les seues platjes perfectes (però congelades). També vam anar a fer busseig amb un guia, tot un amfitrió. Visitàrem La Valletta, la capital del país, i un dels últims dies vam anar a una festa en un vaixell a meitat de la mar Mediterrània, on alguns se'n passaren amb l'alcohol i altres tan sols es marejaren a causa del vaixell.

La veritat és que Malta és molt bon lloc per a celebrar el final dels estudis, però millor és anar amb bona companyia. Vos ho recomane sempre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada